Aprašymas
Vieno baltymo
Sudėtis:
- Jautienos raumuo – 60%
- Galvijų širdies raumuo – 10%
- Galvijų skradžiai – 10%
- Galvijų kaulų pasta – 10%
- Galvijų kepenys – 5%
- Galvijų inkstai + tešmuo 5%
Jautienos – 100%!
Dviejų baltymų
Sudėtis:
- Jautienos mėsa (raumuo) – 50%
- Kiaulienos mėsa (raumuo) – 20%
- Galvijų širdys – 10%
- Galvijų kaulų pasta – 5%
- Galvijų sėklidės – 5%
- Galvijų trachėjos – 5%
- Galvijų tešmuo 5%
Jautienos – 80% | Kiaulienos – 20%
Trijų baltymų
Sudėtis:
- Kiaulienos nuopjovos – 45%
- Vištienos nuopjovos – 20%
- Galvijų kaulų pasta – 10%
- Kiaulių kepenys – 5%
- Galvijų inkstai – 5%
- Galvijų trachėjos – 5%
- Galvijų širdys – 5%
- Galvijų plaučiai – 5%
Jautienos – 35% | Kiaulienos – 45% | Vištienos – 20%
Analitinės sudedamosios dalys: drėgmė 60%, žali baltymai 16.5%, žali riebalai 19.6%.
Laikymo/ Naudojimo sąlygos:
- Laikyti –18 C temp. Tinka vartoti 12 mėnesių.
- Atidarius pakuotę būtina laikyti šaldytuve ir suvartoti ėdala per 24 valandas.